Aankleedkussen giftig?

Negen maanden lang heb je uitgekeken naar de komst van je baby. Eindelijk is dit kleine hummeltje geboren en meteen smelt je hart: je bent vast van plan dit kleine, hulpeloze wezentje zijn hele leven lang te koesteren en te beschermen. Je wilt het allerbeste voor je kleintje en veiligheid is dan ook een prioriteit. Als je kon zou je de hele wereld willen verbeteren om je kindje te beschermen tegen de negatieve en schadelijk invloeden van buitenaf.

Meer lezen

Aankleedkussen ademend

Als kersverse ouders zullen jullie het vast en zeker wel weten: jullie leven is drastisch veranderd. De zorg voor dat kleine wezentje slorpt jullie tijd en energie op. Niet alleen fysisch, maar ook psychologisch. Je bent overbezorgd en wilt dat kleine, hulpeloze wezentje zo goed mogelijk beschermen en het met de beste zorgen omringen. En dat is wennen: er komt immers zo veel bij kijken.

Meer lezen

Waar moet je op letten bij de aankoop van een aankleedkussen

Als ouder weet je het vast wel: baby’s kunnen behoorlijk friemelen als ze gewassen, verschoond of aangekleed moeten worden en actieve peuters die een verse luier moeten krijgen kunnen zich flink verzetten tegen deze dagelijkse routine. Een aankleedkussen is dan ook het ideale hulpmiddel om je kleintje veilig en op een aangename manier te verzorgen.

Meer lezen