Waar op te letten bij een product test over een aankleedkussen?

Een aankleedkussen biedt zowel je kleintje als jou een groter comfort bij het aankleden, wassen en verschonen van je kleine spruit. Maar er is meer: op een aankleedkussen ligt je baby of peuter ook veilig. De opstaande randen van een aankleedkussen zorgen ervoor dat je kindje mooi in het midden blijft liggen en dat hij of zij niet van het aankleedkussen kan afrollen.

Meer lezen

Een aankleedkussen kopen

Met een baby of peuter in huis is een aankleedkussen een ‘must’. Je kunt er je kleintje makkelijk én veilig op verschonen, wassen en aankleden. Een aankleedkussen is niet alleen comfortabel voor de baby of peuter, maar ook voor mama of papa. Als je het aankleedkussen op een commode legt, kan je op een makkelijke hoogte werken waardoor je niet steeds voorovergebogen moet staan.

Meer lezen

De kenmerken van een goed aankleedkussen

Een aankleedkussen is een handig hulpmiddel om baby’s en peuters te wassen, te verschonen en aan te kleden. Door de speciale vulling en de opstaande randen liggen ze lekker zacht en veilig. Aankleedkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en prijsklassen. Maar wat maakt een aankleedkussen nu een goed aankleedkussen?

Meer lezen