Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Gustavo Cultivo op Unsplash

Aankleedkussen – goedkoop

Door Miranda van Vleuten op 6 mei 2019

Een aankleedkussen is een handig hulpmiddel om je kindje veilig en comfortabel te wassen, te verschonen en aan te kleden. De opstaande randen zorgen voor extra veiligheid en de zachte, maar tegelijkertijd stevige vulling zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel ligt.

Ook voor ouders is een aankleedkussen handig: een aankleedkussen op een tafel of op een commode ligt op een comfortabele hoogte zodat je je niet voorover hoeft te buigen om je kleintje te verschonen. Op veiligheid en comfort staat eigenlijk geen prijs, maar een goedkoop en toch een prima aankleedkussen op de kop kunnen tikken is natuurlijk altijd leuk. Wij gingen alvast op zoek naar enkele aankleedkussens waarvoor je niet diep in je portemonnee moet tasten, maar die toch veilig en comfortabel zijn.

Steff aankleedkussen 70×50 cm – bruin taupe – phthalate vrij

en ietwat verhoogde randen. De buitenkant bestaat uit PVC en is makkelijk schoon te maken. Voor dit handige en comfortabele aankleedkussen betaal je net geen 20 euro.

Jollein – Aankleedkussen – Wit

valt heel goed mee. Voor 19,95 euro haal je dit eenvoudige, maar veilige en comfortabele aankleedkussen in huis. Het Jollein aankleedkussen is eenvoudig wit, maar er zijn talloze kleurrijke aankleedkussenhoezen voor te verkrijgen. De binnenkant bestaat uit polyester, het is een lekker dik kussen en de opstaande randen zorgen voor extra veiligheid.

Tot slot

Een goedkoop aankleedkussen betekent niet meteen een aankleedkussen van een mindere kwaliteit. Ook een goedkoop aankleedkussen kan van een prima kwaliteit zijn en zowel je kleintje als jezelf het nodige comfort geven bij het wassen, het verschonen en het aankleden. Goedkope aankleedkussens bestaan meestal in eenvoudige, effen kleuren. Wil je wat meer kleur in de kinderkamer, dan kun je natuurlijk altijd een aankleedkussenhoes erover heen trekken.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.