Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Aankleedkussen online kopen

Door Miranda van Vleuten op 0 september 2018

Vrouwen shoppen graag, dat is algemeen geweten. Voor henzelf, in de eerste plaats, maar heel vaak brengen ze ook voor manlief iets mee en kleertjes of spulletjes voor de kinderen kunnen ze helemaal niet weerstaan. Elke moeder weet echter dat het niet zo makkelijk is om met een kleine spruit een namiddagje te gaan shoppen. Op stap gaan met een baby betekent meteen ook een hele praktische organisatie en peuters en kleuters zal het shoppen al gauw vervelen. Hoogzwanger en met een dikke buik door een drukke winkelstraat lopen op zoek naar babyartikelen is al helemaal geen pretje.

Gelukkig kun je vandaag de dag heel makkelijk online shoppen. Aankopen doen op het internet is veel eenvoudiger en veiliger geworden. Vanuit je luie zetel ’s avonds na een drukke werkdag verschillende webwinkels bezoeken is dan ook de favoriete bezigheid geworden van vele mama’s. Er bestaan heel wat sites die allerlei baby- en kinderartikelen aanbieden en je vindt er werkelijk alles. Zo kun je ook makkelijk een aankleedkussen online kopen. Ik geef je alvast twee voorbeelden, maar je kunt online werkelijk alle modellen vinden.

Bébé-Jou aankleedkussen 72x44cm – Hello Little One

Bébé-Jou is een gevestigde naam in de wereld van baby- en kinderartikelen. De producten die ze ontwikkelen zien er niet alleen bijzonder leuk uit, ze voldoen ook aan alle standaardnormen inzake veiligheid. Dit Bébé-Jou aankleedkussen Hello Little One heeft een lengte van 72 cm en is 44 cm breed. Prima afmetingen dus om je kleintje op een veilige manier te wassen, te verschonen en aan te kleden. Het PU-comfortschuim waaruit dit aankleedkussen is gemaakt heeft drukverlagende eigenschappen waardoor je kleine spruit altijd comfortabel ligt. Een leuke giraf siert de bovenkant van dit aankleedkussen.

Steff aankleedkussen 70×50 cm – bruin taupe

in een bijzonder zachte taupe kleur is vervaardigd uit PVC. De binnenkant bestaat uit een zachte vulling waardoor je kleintje lekker zacht, maar toch voldoende stevig ligt. Dit aankleedkussen is bijzonder licht en flexibel waardoor je het makkelijk overal kunt meenemen. Handig dus als je met je kleintje op visite gaat. Je kunt dit aankleedkussen kopen voor net geen twintig euro.

Tot slot

Geen zin om de hele stad te doorlopen naar het ideale aankleedkussen? Neem gerust eens een kijkje in de verschillende webwinkels voor babyartikelen en koop je aankleedkussen online.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.