Aankleedkussen voor op een commode

Een aankleedkussen leg je het best op een commode. Zo verschoon je niet alleen op een comfortabele hoogte je baby of peuter, maar heb je meteen ook alles bij de hand. In de lades van een commode kun je alles kwijt wat je bij het wassen, het verschonen of het aankleden van je baby of peuter nodig hebt.


Zorg er bij de aankoop van een aankleedkussen voor dat dit veilig op de commode kan liggen. De meeste commodes hebben – net zoals de meeste aankleedkussens – standaardafmetingen. Overweeg je de aankoop van een commode of een aankleedkussen hou dan ook rekening met deze afmetingen. Een te groot aankleedkussen op een te kleine commode is echt niet comfortabel en zeker niet veilig voor je baby of peuter.

Bébé-jou – Aankleedkussen 72x44cm – Bo & Bing

Aankleedkussen 72x44cm Bo & Bing Een perfect aankleedkussen voor op een commode is het Bébé-Jou aankleedkussen Bo & Bing. Dit aankleedkussen heeft een lengte van 72 cm en een breedte van 44 cm en past hiermee perfect op alle standaard commodes. Op het Bébé-Jou Bo & Bing aankleedkussen ligt je baby of peuter lekker stevig: de vulling bestaat uit PU-comfortschuim wat ondersteunende eigenschappen heeft. Je haalt dit aankleedkussen in huis voor net geen 25 euro.

LUMA – Aankleedkussen 72×44 cm – Misty Mint

LUMA - Aankleedkussen 72x44 cm - Misty Mint Ook het aankleedkussen Misty Mint van het Nederlandse merk LUMA is perfect geschikt om op een commode te leggen. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kleintje zich niet kan omrollen en met een lengte van 72 cm en een breedte van 44 cm ligt je kleintje extra veilig. De producten die je nodig hebt voor de verzorging van je baby stop je makkelijk in de lades van de commode. Dit aankleedkussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een prijs van net geen 33 euro is het LUMA-aankleedkussen Misty Mint niet een van de goedkoopste exemplaren, maar je haalt er wel een veilig en mooi exemplaar mee in huis.

Tot slot

Alhoewel je een aankleedkussen net zo goed op een tafel of een bank kunt leggen, is een aankleedkussen op een commode de meest comfortabele en veilige manier om je kindje te wassen, te verschonen of aan te kleden.

Een reactie plaatsen