Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Colin Maynard op Unsplash

Aankleedkussens voor op reis

Door Miranda van Vleuten op 2 maart 2019

Als jong koppel konden jullie voor de komst van jullie baby er makkelijk eventjes een weekendje of een weekje tussenuit. Een baby in huis betekent niet dat jullie helemaal niet meer op reis kunnen, maar jullie zullen het uitstapje of de reis wel wat grondiger moeten plannen. Jullie moeten immers met veel meer zaken rekening houden dan vroeger.

Ga voor je op reis vertrekt na of alle documenten voor je kleintje in orde zijn en kies een bestemming die ook voor baby’s geschikt is. Reis je met het vliegtuig, dan zul je er rekening moeten mee houden dat het aantal kilo dat je kunt meenemen beperkt is. Reis je met de auto, dan kun je uiteraard wat meer meenemen voor je kleine spruit. Vooraf een lijstje opmaken, zodat je niets vergeet en zodat je niet teveel meeneemt is dan ook een goed idee. Ook op reis zal je kleintje natuurlijk moeten gewassen, verschoond en aangekleed moeten worden. In principe kun je dit overal en in alle omstandigheden doen, maar toch is een aankleedkussen meenemen op reis bijzonder handig. Een beetje comfort voor jou en je baby mag op reis ook wel en ook onderweg is het natuurlijk belangrijk dat je baby veilig ligt tijdens het wassen of het verschonen. Een traditioneel aankleedkussen is vaak nogal groot om mee te nemen. Volgende aankleedkussens zijn prima geschikt zijn voor onderweg.

Steff aankleedkussen 70×50 cm – bruin taupe – phthalate vrij

vrij groot is qua afmetingen is dit toch een aankleedkussen dat je makkelijk kunt meenemen op reis. Dit aankleedkussen is immers heel flexibel en kun je makkelijk oprollen zodat het heel weinig plaats inneemt. Interessant is ook dat je je helemaal geen zorgen moet maken in ongelukjes onderweg, de hoes van PVC kun je makkelijk met wat water en zeep schoonmaken.

My Sweet Baby – Aankleedkussen – Roze

is een prima aankleedkussen voor onderweg. Het heeft een ruime maatvoering maar is vervaardigd uit 100% katoen zodat het lekker licht is om overal met je mee te nemen. Dit aankleedkussen heeft geen echte opstaande randen, maar enkel randen die een klein beetje verhoogd zijn. Voorzichtigheid is dus geboden als je kleintje zich wil omdraaien. Voordeel is wel dat je dit aankleedkussen ook makkelijk als een soort licht matrasje kunt gebruiken voor in het bedje of in de box.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.