Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Picsea op Unsplash

Een aankleedkussen kopen

Door Miranda van Vleuten op 2 oktober 2018

Met een baby of peuter in huis is een aankleedkussen een ‘must’. Je kunt er je kleintje makkelijk én veilig op verschonen, wassen en aankleden. Een aankleedkussen is niet alleen comfortabel voor de baby of peuter, maar ook voor mama of papa. Als je het aankleedkussen op een commode legt, kan je op een makkelijke hoogte werken waardoor je niet steeds voorovergebogen moet staan.

Producten kopen op het internet zit al een tijdje in de lift en dat is niet zo vreemd: je moet er de deur niet voor uit, je moet geen ellenlange wachtrijen volgen aan de kassa, je kunt producten veel makkelijker vergelijken en je zit niet vast aan bepaalde merken zoals in een traditionele winkel vaak wel het geval is.

Ben je op zoek naar een aankleedkussen voor je eigen kleine spruit of wil je er eentje cadeau geven? Neem dan zeker eens het internet door; je vindt er vast en zeker een exemplaar dat volledig aan je wensen voldoet. Zelf nam ik ook al een kijkje en koos er volgende aankleedkussens uit:

Baninni Waskussen Tapi Star Beige BN6054

Beige is 75 cm lang en 50 cm breed en voldoet hiermee ruim aan de standaardafmetingen van een aankleedkussen. Qua dikte is dit aankleedkussen met 8 cm wat aan de dunne kant. Dit betekent echter niet dat je kleintje niet comfortabel ligt: het stevige elastische polyurethaanschuim zorgt voor voldoende ondersteuning en ventilatie. De opstaande randen houden je kleintje veilig in het midden waardoor hij niet van het aankleedkussen kan afrollen. Dit aankleedkussen weegt slechts een halve kilo waardoor je het makkelijk meeneemt doorheen het hele huis. De gemiddelde prijs bedraag slechts 20 Euro.

Bébé-jou aankleedkussen 72x44cm – Blush Baby

oogt heel vrolijk; verschillende vrolijke figuurtjes geven dit aankleedkussen een mooie uitstraling. Dit standaard aankleedkussen van Bébé-Jou is ook verkrijgbaar met andere tekeningen. De binnenkant bestaat uit PU-comfortschuim dat ervoor zorgt dat je baby of peuter optimaal ondersteund wordt tijdens het verschonen, wassen of aankleden. Het aankleedkussen is vervaardigd uit milieuvriendelijke en veilige materialen en is vrij van schadelijke stoffen. Je betaalt er net geen 25 Euro voor.

Tot slot

Een aankleedkussen kopen kan makkelijk en snel online. Een van de grote voordelen is dat je makkelijk de verschillende exemplaren kunt vergelijken. Heel interessant is ook dat het gewoon bij je thuis geleverd wordt.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.