Aankleedkussen 72 x 44 cm LUMA Pretty Pink

Een onmisbaar item voor de verzorging van je baby en peuter is ongetwijfeld een aankleedkussen. Hierop ligt zowel je baby als je peuter lekker comfortabel als ze verschoond moeten worden. Bovendien is een aankleedkussen een heel veilig hulpmiddel voor de verzorging van je kleine spruit. De meeste aankleedkussens hebben hoog opstaande randen, waardoor je baby zich niet kan omrollen tijdens het verschonen.

Meer lezen

My Sweet Baby – Aankleedkussen – Roze

Een aankleedkussen is speciaal ontworpen om je baby of peuter comfortabel en makkelijk op te verschonen. Baby’jes kan je er ook makkelijk op wassen of droogwrijven na hun dagelijkse badje. Toch gebruiken heel wat ouders een aankleedkussen ook om hun kleintje extra comfort te bieden als ze liggen te spelen. Een aankleedkussen ligt immers lekker zacht en de opstaande randen zorgen ervoor dat je baby niet makkelijk kan wegrollen.

Meer lezen

Bébé-Jou Aankleedkussen – Wit

Heel weinig baby’s of peuters liggen voorbeeldig stil als ze moeten verschoond worden. Een wriemelende baby of een overactieve peuter een verse luier aantrekken, kan soms een heel gedoe zijn. Terwijl je je baby of peuter verschoont, heb je je handen vaak vol met de vieze luier, de natte doekjes, de verse luier en moet je er ook nog op letten dat je baby of peuter niet de andere kant op rolt. Een aankleedkussen met een opstaande rand is dan ook het ideale hulpmiddel bij het verschonen. Het is uiteraard nooit de bedoeling je kleine spruit helemaal alleen te laten liggen op een aankleedkussen, maar als je je handen vol hebt, komt deze extra steun toch goed van pas.

Meer lezen

Koeka – Aankleedkussen Time to Change – White

Een aankleedkussen is een onmisbaar hulpmiddel geworden bij de dagelijkse verzorging van baby’s en peuters. Dit speciaal ontworpen kussen zorgt er niet alleen voor dat je kleine spruit lekker zacht ligt tijdens het verschonen en aankleden, maar biedt door de typisch opstaande randen ook extra bescherming zodat je kleintje niet kan wegrollen tijdens zijn verzorgingsbeurt.

Meer lezen

Bébé-jou Aankleedkussen 72x44cm Hello Little One

Heel wat ouders kiezen ervoor om meer dan een aankleedkussen in huis te halen en eigenlijk is dat een heel goed idee. Alhoewel een aankleedkussen een heel licht item is, is het toch handig om er eentje in de kinderkamer en eentje beneden te hebben. Voor de prijs moet je het zeker niet laten, want sommige aankleedkussens haal je al in huis voor net geen 20 euro.

Meer lezen

Bébé-Jou Aankleedkussen 72 x 44 cm Lucky Quotes

Een aankleedkussen is een onmisbaar item geworden voor ouders van baby’s en peuters. Het biedt niet alleen kinderen een optimaal ligcomfort, maar ook ouders moeten met een aankleedkussen niet langer worstelen met hun weerspannige baby of eigenwijze peuter om deze aan te kleden of een schone luier aan te trekken.

Meer lezen

Jollein Aankleedkussen – Grijs lak

Bij de geboorte van een baby horen cadeautjes. Sommige bezoekers gaan voor een schattig kruippakje of een reuzegrote zachte knuffel. Leuk, al die prachtige babyspulletjes, maar ouders willen soms ook praktische cadeaus. Om hun pasgeboren baby optimaal te verzorgen hebben zij immers heel wat praktische zaken nodig. Een heel handig en leuk cadeau is een aankleedkussen. Zowel ouders als kinderen kunnen er gemiddeld zo’n 3 jaar plezier aan beleven. Een aankleedkussen is bovendien niet zo heel duur in aankoop, dus als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan een cadeautje, dan is een aankleedkussen een ideaal geboortegeschenk.

Meer lezen

KidZ ImpulZ Aankleedkussen XXL (90 x 50 cm) – Goud

Aankleedkussens bestaan in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat ze een veilig hulpmiddel zijn om baby’s of peuters op te verschonen. De meeste aankleedkussens hebben opstaande randen, waardoor je kleintje lekker veilig ligt. Een onmisbaar item dus met een baby of een peuter in huis!

Meer lezen

Steff Aankleedkussen 70 x 50 cm bruin taupe

Enkele decennia geleden werden baby’s en peuters gewoon op de bank of op het bed verschoond en aangekleed. Gelukkig ligt deze tijd inmiddels ver achter ons, want zowel voor het kindje als voor de ouders was dit een heel oncomfortabele situatie. Baby’s konden makkelijk wegrollen en heel wat kersverse mama’s kregen rugpijn van voorovergebogen te staan om hun baby een schone luier of schone kleertjes aan te trekken. Met een aankleedkussen dat je makkelijk op een commode of een tafel kan leggen, zijn deze ongemakkelijke situaties gelukkig volledig van de baan.

Meer lezen

Bébé-Jou Aankleedkussen Owl Family

Een aankleedkussen gebruik je om baby’s op te verschonen, te wassen of lekker droog te wrijven na hun dagelijkse badje. Daarnaast kan je op een aankleedkussen ook perfect een peuter een schone luier aantrekken. Zich aankleden zal je flinke peuter misschien liever rechtopstaand ‘zoals de grote mensen’ doen, maar om een koppig baasje of dametje een schone luier aan te trekken, is een aankleedkussen nog altijd een heel handig hulpmiddel.

Meer lezen