Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Aankleedkussen 72 x 44 cm LUMA Pretty Pink

Door Miranda van Vleuten op 5 oktober 2017

Een onmisbaar item voor de verzorging van je baby en peuter is ongetwijfeld een aankleedkussen. Hierop ligt zowel je baby als je peuter lekker comfortabel als ze verschoond moeten worden. Bovendien is een aankleedkussen een heel veilig hulpmiddel voor de verzorging van je kleine spruit. De meeste aankleedkussens hebben hoog opstaande randen, waardoor je baby zich niet kan omrollen tijdens het verschonen.

Beschrijving van het aankleedkussen LUMA Pretty Pink

Qua design is het LUMA Pretty Pink aankleedkussen heel bijzonder: tegen een zachtroze achtergrond vliegen zwarte vogeltjes vrolijk in het rond, waardoor dit aankleedkussen er heel schattig uitziet.

Dit aankleedkussen is gemaakt van waterafstotend polyester en de hoes kan je wassen op 30 graden. De vulling van het aankleedkussen is van polyurethaan waardoor je baby of peuter niet alleen zacht, maar ook stevig ligt.

Ook dit aankleedkussen heeft opstaande randen, zodat je baby niet kan wegrollen tijdens het verschonen. Het LUMA Pretty Pink aankleedkussen is een lichtgewicht dat slechts 600 gram weegt. Geen gesleur dus als je het kussen van beneden naar de kinderkamer wilt verplaatsten. De lengte is 72 cm, de breedte bedraagt 44 cm.

Voordelen

  • Het LUMA Pretty Pink aankleedkussen oogt heel mooi en geeft een vrolijk tintje aan de kinderkamer.
  • De buitenkant is van waterafstotend polyester en kan je niet alleen makkelijk met een vochtige doek schoonmaken, je kan de hoes er ook afhalen en wassen op 30 graden.
  • De polyurethaan vulling zorgt zowel voor aangenaam ligcomfort als voor stevigheid.
  • Door de opstaande randen kan je baby of peuter niet wegrollen of verschuiven.
  • Dit aankleedkussen is lekker licht en kan je dus makkelijk ergens anders in huis leggen.
  • Gebruikers zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • De breedte van 44 cm is misschien wat krap, maar de meeste ouders maken hier geen punt van.
  • Het is geen goedkoop aankleedkussen, maar je krijgt heel wat waar voor je geld.
  • Er is wat handigheid nodig om de hoes los te krijgen en weer over het aankleedkussen heen te trekken.

Voor wie is het aankleedkussen LUMA Pretty Pink geschikt?

Dit mooie aankleedkussen staat prachtig in elke kinderkamer. Het is vervaardigd uit heel duurzame materialen en je zal er dan ook jarenlang plezier aan beleven. Het LUMA Pretty Pink aankleedkussen is een veilig en tegelijkertijd stevig hulpmiddel bij het verschonen, zodat zowel je kleine baby als je flinke peuter lekker comfortabel liggen. Kleine baby’tjes kan je er ook makkelijk op wassen en er op droogwrijven na hun dagelijkse badje. Peuters zullen nog altijd graag op dit aangename en kleurrijke aankleedkussen gaan liggen om hun luier te laten verschonen.

Over het merk LUMA

LUMA babycare is een zusterbedrijf van het Nederlandse Bébé-Jou en staat bekend om zijn smaakvolle baby- en kinderverzorgingsproducten. Alle producten worden in Nederland ontwikkeld en worden vervaardigd met alleen de beste grondstoffen en materialen en bovendien besteedt de firma tijdens het productieproces bijzondere aandacht aan het milieu. Ook het vermelden waard is dat alle textielproducten van LUMA babycare voorzien zijn van het Oeko-Tex Label, waardoor je er zeker kan van zijn dat de producten gemaakt werden met materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.