Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Gustavo Cultivo op Unsplash

Bébé-Jou Aankleedkussen 72 x 44 cm Lucky Quotes

Door Miranda van Vleuten op 0 oktober 2017

Een aankleedkussen is een onmisbaar item geworden voor ouders van baby’s en peuters. Het biedt niet alleen kinderen een optimaal ligcomfort, maar ook ouders moeten met een aankleedkussen niet langer worstelen met hun weerspannige baby of eigenwijze peuter om deze aan te kleden of een schone luier aan te trekken.

Beschrijving van het Bébé-Jou aankleedkussen Lucky Quotes

Het Bébé-Jou aankleedkussen Lucky Quotes heeft een lengte van 72 cm, een breedte van 44 cm en een dikte van 9 cm. De vulling bestaat uit polystyreen, het materiaal dat voor de buitenkant gebruikt werd is plastic. Je baby of peuter ligt tijdens het verschonen lekker zacht en het kussen schoonmaken doe je in een handomdraai met een vochtige doek. Door de opstaande randen hoef je nooit meer bang te zijn dat je kindje de verkeerde kant uitrolt, deze houden je baby of peuter immers netjes in het midden.

Voor dit aankleedkussen zijn op maat gemaakte aankleedkussenhoezen verkrijgbaar. Het Lucky Quotes aankleedkussen heeft een zachte mintgroene kleur, gecombineerd met eenvoudig wit en staat beeldig in elk interieur of elke kinderkamer.

Een leuk detail is het opschrift ‘Enjoy the little things’. En dit is precies wat je met behulp van dit handige item kan doen: genieten van de zalige lach van je kleine spruit als hij een schone luier of hippe kleertjes aangetrokken krijgt.

Voordelen

  • De polystyreen vulling zorg voor een optimaal ligcomfort.
  • Met een vochtig doekje maak je de plastic buitenkant makkelijk en hygiënisch schoon.
  • Zowel de hoes als de vulling zijn gemaakt van milieuvriendelijke en veilige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen.
  • Dit aankleedkussen oogt bijzonder leuk en is uitgevoerd in zachte kleuren die het in elk interieur heel goed doen.
  • Het Bébé-Jou aankleedkussen Lucky Quotes heeft een lengte van 72 cm en is hiermee ook prima geschikt om peuters een schone luier aan te trekken.

Nadelen

  • Een breedte van 44 cm vinden sommige ouders wat krap, maar toch doet deze maatvoering geen al te grote afbreuk aan het comfort van dit aankleedkussen.

Voor wie is dit Bébé-Jou aankleedkussen Lucky Quotes geschikt?

Zowel pasgeboren baby’s als flink uit de kluiten gewassen peuters kunnen dankzij de zachte, maar toch stevige vulling, op dit aankleedkussen makkelijk en comfortabel verschoond worden. Ook om je kleintje even vlug wat te wassen of na zijn dagelijks badje lekker droog te wrijven, is dit Bébé-Jou aankleedkussen Lucky Quotes een onmisbaar hulpmiddel. Vind je het plastic wat te glibberig als je je baby op het aankleedkussen wast, dan kan je er makkelijk een bijpassende aankleedkussenhoes overheen trekken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en verschillende kleuren. Actieve baby’s en koppige peuters blijven dankzij de hoog opstaande randen netjes in het midden liggen wat dit aankleedkussen meteen ook een heel veilig artikel maakt om je kleintje op te verschonen, aan te kleden of te wassen.

Over het merk Bébé-Jou

Het merk Bébé-Jou staat al 4 generaties lang garant voor kwaliteitsvolle baby- en kinderartikelen. Oorspronkelijk werd het bedrijf in Zwitserland opgericht en in 1967 werd ook een Nederlandse afdeling geopend. Al sedert het ontstaan van het bedrijf, in 1949, wordt door Bébé-Jou, toen nog Atelier 49 genoemd, bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit, de veiligheid, de functionaliteit en het comfort voor zowel het kind als de ouders. Inmiddels zijn de producten van Bébé-Jou niet meer weg te denken uit de baby- en kinderwereld en worden de Bébé-Jou producten wereldwijd verkocht.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.