Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Gigin Krishnan op Unsplash

Bébé-jou Aankleedkussen 72x44cm Hello Little One

Door Miranda van Vleuten op 2 oktober 2017

Heel wat ouders kiezen ervoor om meer dan een aankleedkussen in huis te halen en eigenlijk is dat een heel goed idee. Alhoewel een aankleedkussen een heel licht item is, is het toch handig om er eentje in de kinderkamer en eentje beneden te hebben. Voor de prijs moet je het zeker niet laten, want sommige aankleedkussens haal je al in huis voor net geen 20 euro.

Beschrijving van het Bébé-Jou aankleedkussen Hello Little One

Aan het design van het Bébé-Jou Hello Little One aankleedkussen werd door de ontwerpers bijzondere aandacht besteed: in het midden staat een grappige, blauwe giraf en op de zijkant staat een groeimeter. Extra leuk dus, zowel voor de baby’s of peuters als voor de ouders.

Het aankleedkussen heeft een lengte van 72 cm, een breedte van 44 cm en is 9 cm hoog en past dus perfect op elke commodo.

Het kussen is gemaakt van hoog elastisch PU comfortschuim. Deze vulling heeft drukverlagende eigenschappen en zorgt voor extra ondersteuning van de nek en het hoofd van de baby. Deze speciale vulling garandeert bovendien ook een lange levensduur bij veelvuldig gebruik. De opstaande randen van dit aankleedkussen zorgen ervoor dat je baby of peuter netjes in het midden van het kussen blijft liggen.

Het aankleedkussen werd met aandacht voor milieu ontworpen en werd gemaakt met veilige materialen.

Voordelen

– Het Bébé-Jou Hello Little One aankleedkussen oogt heel mooi. – Het is een heel stevig aankleedkussen met een speciale vulling waardoor je kindje lekker comfortabel ligt. – De vulling is gemaakt van PU comfortschuim dat garant staat voor een lange levensduur. – De speciale vormgeving van de opstaande randen zorgt ervoor dat je baby niet weg kan rollen. – Het kussen werd vervaardigd met milieuvriendelijke en veilige materialen. – De bekleding van polystyreen maak je makkelijk schoon.

Nadelen

– Een iets grotere breedte zou misschien net iets comfortabeler geweest zijn.

Voor wie is het Bébé-Jou aankleedkussen Hello Little One geschikt?

Op dit Bébé-Jou Hello Little One aankleedkussen kan je je baby perfect verschonen en andere kleertjes aantrekken. Met een lekker zachte handdoek op het aankleedkussen of een bijpassende aankleedkussenhoes kan je je kleintje er ook perfect op wassen of op droog wrijven. Peutertjes zijn wat koppiger wat het aankleden betreft en willen dan ook meestal rechtopstaand aangekleed worden. Door het heel mooi ogende design zullen zij echter wel graag hun luier laten verschonen op het Bébé-Jou aankleedkussen. Hun giraffe-vriendje ligt immers altijd op hen te wachten.

Over het merk Bébé-Jou

Bébé-Jou staat al meer dan 60 jaar garant voor kwaliteitsvolle babyverzorgingsartikelen. De naam Bébé-Jou ontstaat pas in 1955, maar voor die tijd produceerde het Zwitserse bedrijf Atelier 49 al diverse baby-en kinderartikelen. In 1967 wordt Atelier 49 in Nederland opgericht. Dit bedrijf krijgt al gauw internationale naambekendheid en om aan de steeds toenemende vraag tegemoet te kunnen komen, wordt het productieproces geautomatiseerd. Vandaag de dag zijn de producten van Bébé-Jou bijna niet meer weg te denken uit de wereld van babyverzorgingsartikelen.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.