Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Picsea op Unsplash

Bébé-Jou Aankleedkussen Owl Family

Door Miranda van Vleuten op 3 september 2017

Een aankleedkussen gebruik je om baby’s op te verschonen, te wassen of lekker droog te wrijven na hun dagelijkse badje. Daarnaast kan je op een aankleedkussen ook perfect een peuter een schone luier aantrekken. Zich aankleden zal je flinke peuter misschien liever rechtopstaand ‘zoals de grote mensen’ doen, maar om een koppig baasje of dametje een schone luier aan te trekken, is een aankleedkussen nog altijd een heel handig hulpmiddel.

Beschrijving van het Bébé-Jou aankleedkussen Owl Family

Voor ouders die net even iets anders willen dan een eenvoudig wit aankleedkussen is er het Bébé-Jou aankleedkussen Owl Family. Dit aankleedkussen maakt deel uit van de volledige Owl Family collectie van Bébé-Jou die als thema een schattige familie uiltjes heeft. Als je alle verzorgingsproducten voor je baby uit deze collectie koopt, dan vormt dit een leuk en bijzonder goed bij elkaar passend geheel. Deze hele lijn is uitgevoerd in zachte pasteltinten, waarbij pastelgroen de hoofdkleur vormt.

Dit Bébé-Jou aankleedkussen uit de Owl Family ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook een heel comfortabel aankleedkussen. De vulling bestaat uit PU-comfortschuim dat door zijn drukverlagende eigenschappen een prima ondersteuning biedt voor het hoofdje en het nekje van je baby. Dit materiaal is bovendien ook heel duurzaam, waardoor je aan het Bébé-Jou aankleedkussen uit de Owl Family collectie jarenlang plezier zal beleven.

Voordelen

  • Dit aankleedkussen ziet er bijzonder leuk uit.
  • De vulling van PU-comfortschuim zorgt ervoor dat zowel je baby als je peuter lekker comfortabel ligt bij het verschonen.
  • Het is een heel duurzaam aankleedkussen.
  • Als je belang hecht aan wat kleur in de kinderkamer, hoef je helemaal geen aankleedkussenhoes te kopen. Om dit kussen extra zacht te maken volstaat een lekker zachte handdoek.
  • De hoog opstaande randen zorgen voor extra veiligheid.
  • Met 600 gram is het Bébé-Jou aankleedkussen Owl Family heel licht zodat je het makkelijk kan verplaatsen.
  • De plastic buitenkant maak je in een handomdraai schoon met een gewone vochtige doek.

Nadelen

  • Als er dan toch een nadeel kan vermeld worden is dat dit kussen slechts 44 cm breed is, maar daar lijken noch de baby’s of peuters, noch de ouders zich aan te storen.

Voor wie is dit Bébé-Jou aankleedkussen Owl Family geschikt?

Als je een gewoon wit aankleedkussen wat saai vindt, dan is dit aankleedkussen uit de Owl Family collectie een prima keuze. Bovendien heeft deze collectie ook heel wat andere producten voor je baby of peuter, zodat alle items samen heel leuk staan in de kinderkamer. Dit aankleedkussen ligt zowel voor kleine baby’tjes als voor wat grotere peuters heel comfortabel door de vulling uit PU-comfortschuim. Het Bébé-Jou aankleedkussen Owl Family is 72 cm lang, waardoor je op dit kussen ook al wat grotere peuters perfect kan verschonen.

Over het merk Bébé-Jou

Bébé-Jou staat al bijna 70 jaar bekend als ontwikkelaar van kwaliteitsvolle en functionele baby- en kinderartikelen, waarbij zowel het comfort van het kind als dat van de ouders voorop staat. Alle producten zijn gemaakt van duurzame, kwaliteitsvolle en veilige materialen. Leuk om weten is dat Bébé-Jou in 2003 hun eerste TUV-certificaat in de wacht sleepte. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven waarvan de producten en/of diensten aan de eisen voldoen die worden bepaald in de wetgeving.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.