Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Manuel Schinner op Unsplash

Jollein Aankleedkussen – Grijs lak

Door Miranda van Vleuten op 6 september 2017

Bij de geboorte van een baby horen cadeautjes. Sommige bezoekers gaan voor een schattig kruippakje of een reuzegrote zachte knuffel. Leuk, al die prachtige babyspulletjes, maar ouders willen soms ook praktische cadeaus. Om hun pasgeboren baby optimaal te verzorgen hebben zij immers heel wat praktische zaken nodig. Een heel handig en leuk cadeau is een aankleedkussen. Zowel ouders als kinderen kunnen er gemiddeld zo’n 3 jaar plezier aan beleven. Een aankleedkussen is bovendien niet zo heel duur in aankoop, dus als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan een cadeautje, dan is een aankleedkussen een ideaal geboortegeschenk.

Beschrijving van het Jollein aankleedkussen – Grijs lak

Het Jollein aankleedkussen in grijze lak is een kussen met standaardafmetingen: 50 cm breed, 70 cm lang en 10 cm hoog. Een ideaal kussen dus voor op elke commode. Het aankleedkussen weegt 700 gram en kan je dus makkelijk verhuizen van de kinderkamer naar beneden, en omgekeerd.

De vulling bestaat uit heel stevig katoen waardoor zowel je baby als je peuter lekker zacht ligt tijdens het verschonen. De buitenkant van dit aankleedkussen is van plastic. Met een vochtige doek, maak je het dus makkelijk schoon. Net zoals de meeste aankleedkussens heeft ook het Jollein aankleedkussen in grijze lak hoog opstaande randen waardoor je kleine spruit niet kan wegrollen. Een heel handig en veilig hulpmiddel om je kleintje op te verschonen!

Voordelen

  • Het Jollein aankleedkussen in grijze lak heeft een bijzonder fraai design.
  • De donkergrijze kleur past in vrijwel elk interieur en op elke kinderkamer.
  • De buitenkant is van plastic en heeft een reliëf structuur waardoor je kleintje nog veiliger ligt.
  • Ook de hoog opstaande randen zorgen voor de veiligheid van je kindje.
  • Door de dikke katoenen vulling is dit aankleedkussen bijzonder comfortabel voor zowel baby’s als peuters.
  • Ouders zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • Sommige ouders vinden de donkergrijze kleur wat somber.
  • Het Jollein aankleedkussen in grijze lak is niet echt goedkoop. Je betaalt er gemiddeld net geen 35 euro voor.

Voor wie is dit Jollein aankleedkussen in grijze lak geschikt?

Het Jollein aankleedkussen in grijze lak heeft een heel stevige katoenen vulling waardoor zowel kleine baby’s als flink uit de kluiten gewassen peuters er heel comfortabel op liggen. De buitenkant is van plastic en heeft een reliëf structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat het plastic niet te glibberig wordt als het kussen nat is. Dit aankleedkussen is dan ook een ideaal hulpmiddel om je baby eventjes vlug op te wassen en droog te wrijven. Voor ouders die hun baby liever niet in hun blootje op het plastic laten liggen, zijn er speciaal op maat gemaakte aankleedkussenhoezen verkrijgbaar.

Over het merk Jollein

Jollein is een Nederlands merk baby- en kinderartikelen dat al meer dan 40 jaar bekend staat omwille van zijn kwaliteitsvolle producten. Deze zien er niet alleen schattig uit, maar werden ook met de grootste zorg ontworpen, zodat ze ouders optimaal kunnen helpen bij alles wat met de verzorging van baby’s en peuters te maken heeft. Naast verzorgingsproducten heeft Jollein ook een heel uitgebreide collectie kledingaccessoires, kinderkamer items en speelgoed.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.