Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Picsea op Unsplash

Jollein – Aankleedkussen – Wit

Door Miranda van Vleuten op 3 september 2017

Een aankleedkussen is een kussen dat gebruikt wordt om baby’s en peuters te verschonen en aan te kleden. Je kan een aankleedkussen ook perfect gebruiken om een baby op te wassen of om hem of haar erop droog te wrijven. Het makkelijkst is een aankleedkussen op een commode leggen, maar je kan het kussen uiteraard ook bijvoorbeeld op een tafel leggen.

Beschrijving van het Jollein aankleedkussen – wit

Het Jollein aankleedkussen is qua uitzicht een vrij eenvoudig aankleedkussen.

De binnenkant heeft een katoenen vulling, waardoor je kleintje lekker zacht ligt tijdens het verschonen of aankleden en de buitenkant is vervaardigd uit wit plastic dat je makkelijk met een doekje schoon kan maken. Om het comfort te verhogen kan je bijpassende aankleedkussenhoezen verkrijgen in verschillende materialen en kleuren.

, waardoor je dit makkelijk op elke commodo kan leggen. Net zoals de meeste aankleedkussens heeft ook dit kussen opstaande randen.

Het Jollein aankleedkussen is met een halve kilo bovendien heel licht, zodat je dit ook makkelijk op andere plaatsen kan leggen of kan meenemen als je met je kleine spruit op bezoek gaat bij familie of vrienden.

Voordelen

  • Het Jollein aankleedkussen heeft standaardafmetingen en past dus perfect op elke commode.
  • Het is een heel eenvoudig, maar toch een praktisch aankleedkussen.
  • De opstaande randen zorgen voor extra veiligheid.
  • Door de katoenen vulling binnenin ligt je kleintje lekker comfortabel.
  • Voor dit aankleedkussen bestaan speciaal op maat gemaakte aankleedkussenhoezen.
  • De prijs van het Jollein aankleedkussen valt best wel mee. Voor net geen 20 euro haal je dit handige baby- en peuterartikel al in huis.
  • Gebruikers zijn over het algemeen heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • Het design is heel eenvoudig, waardoor sommige ouders dit een onaantrekkelijk kussen vinden.
  • Met wat zwaardere baby’s of flink uit de kluiten gewassen peuters kan het kussen in het midden wat doorzakken.
  • De speciale aankleedkussenhoezen in katoen voor het Jollein aankleedkussen zijn behoorlijk duur.

Voor wie is het Jollein aankleedkussen geschikt?

Het Jollein aankleedkussen is bijzonder geschikt voor zowel baby’s als peuters. Je kan er hen makkelijk op verschonen en aankleden. Heb je als mama of papa je handen vol, dan ligt je kleintje nog altijd lekker veilig door de opstaande randen. Peuters vinden het best wel leuk op rechtop aangekleed te worden, maar om een luier te verschonen is een aankleedkussen ook bij peuters nog altijd een heel handig hulpmiddel. Alhoewel het design van dit aankleedkussen vrij eenvoudig is, past dit kussen door de speciaal op maat gemaakte aankleedkussenhoezen die je erbij kan kopen, toch in elke kinderkamer.

Over het merk Jollein

Jollein is een Nederlandse producent van baby- en kinderartikelen. Hun slogan is: #madewithlove en dit is heel goed te merken aan de producten die ze verdelen. Aan alle artikelen wordt zowel aan het comfort als design bijzondere aandacht besteed. Jollein biedt verschillende collecties aan, van heel hip tot bijzonder romantisch en schattig.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.