Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door zaya odeesho op Unsplash

KidZ ImpulZ Aankleedkussen XXL (90 x 50 cm) – Goud

Door Miranda van Vleuten op 5 september 2017

Aankleedkussens bestaan in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat ze een veilig hulpmiddel zijn om baby’s of peuters op te verschonen. De meeste aankleedkussens hebben opstaande randen, waardoor je kleintje lekker veilig ligt. Een onmisbaar item dus met een baby of een peuter in huis!

Beschrijving van het KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL – Goud

Hou je van een luxueus tintje in de kinderkamer, kies dan zeker voor het gouden KidZ Impuls aankleedkussen XXL. Dit aankleedkussen heeft een standaardbreedte van 50 cm, maar is met zijn lengte van 90 cm en zijn dikte van 15 cm behoorlijk langer en dikker dan de meeste aankleedkussens.

Het kussen is gemaakt van nylon en de binnenkant bestaat uit polystyrene korrels waardoor deze vulling zich volledig naar het lichaam van je kindje vormt. Bovendien ligt je baby of peuter door deze korrels ook altijd lekker zacht. Extra ligcomfort dus voor je kleine spruit, waardoor hij of zij veel rustiger zal liggen tijdens het verschonen.

Dit aankleedkussen heeft geen opstaande randen, maar dit betekent niet dat dit kussen minder veilig is. In het midden heeft het gouden KidZ ImpulZ aankleedkussen immers een speciaal ontwikkelde middennaad die zorgt voor stabiliteit en je kleintje ervan weerhoudt zich te om te rollen. Het aankleedkussen schoonmaken doe je makkelijk met een vochtig doekje. Bijzonder interessant is dat je dit aankleedkussen, wanneer het na verloop van tijd wat zachter geworden is, gewoon kan navullen.

Voordelen

  • Het KidZ ImpulZ aankleedkussen is heel groot en kan je dus gebruiken tot je kindje helemaal uit de luiers is.
  • Dit aankleedkussen heeft een heel mooi design. Naast de gouden kleur kan je het ook nog in tal van andere kleuren verkrijgen.
  • Als het kussen na verloop van tijd wat plat geworden is, kan je de polystyrene korrels gewoon bijvullen.
  • Vind je het kussen wat te hard, dan neem je gewoon wat extra vulling weg.
  • Het kussen kan ook perfect als gewoon speelkussen gebruikt worden.
  • De buitenkant maak je makkelijk schoon met een vochtige doek.
  • Dit gouden KidZ Impuls aankleedkussen XXL heeft geen typisch opstaande randen, maar de middennaad zorgt voor voldoende veiligheid en ligcomfort.

Nadelen

  • In de naad in het midden van het kussen blijft makkelijk viezigheid zitten.
  • Het aankleedkussen weegt anderhalve kilo waardoor je het niet zomaar eventjes van beneden naar de kinderkamer verhuist.

Voor wie is dit KidZ ImpulZ aankleedkussen XXL – Goud geschikt?

Aan het gouden KidZ Impuls aankleedkussen XXL zullen jij en je kleintje werkelijk jarenlang plezier beleven. Het is zowel voor heel kleine baby’s als voor peuters en zelfs voor kleuters geschikt. Door zijn bijzondere lengte liggen ook peuters nooit meer met hun hoofdje op de commode tijdens het verschonen. Eenmaal je kleintje uit de luiers is, kan je dit comfortabele kussen perfect als speelkussen gebruiken. Dit KidZ ImpulZ aankleedkussen is niet alleen in het goud verkrijgbaar, maar ook in tal van andere kleuren, zodat dit in elke kinderkamer past.

Over het merk KidZ ImpulZ

KidZ ImpulZ is een Nederlands bedrijf dat opgericht werd door Berrique Willmott. Toen ze zelf zwanger was, besliste deze ondernemende dame een eigen lijn woon- en leefaccessoires te ontwikkelen. Tijdens haar zwangerschapsgymnastieklessen hadden aanstaande moeders het immers samen vaak over kinder- en verzorgingsproducten en vreemd genoeg misten alle moeders vaak dezelfde producten. Dit was voor Berrique de aanleiding om haar eigen producten op de markt te brengen. Haar producten hebben als bijzondere eigenschap dat ze ontwikkeld werden op basis van haar eigen ervaringen en die van andere moeders.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.