Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Fé Ngô op Unsplash

Steff Aankleedkussen 70 x 50 cm bruin taupe

Door Miranda van Vleuten op 3 september 2017

Enkele decennia geleden werden baby’s en peuters gewoon op de bank of op het bed verschoond en aangekleed. Gelukkig ligt deze tijd inmiddels ver achter ons, want zowel voor het kindje als voor de ouders was dit een heel oncomfortabele situatie. Baby’s konden makkelijk wegrollen en heel wat kersverse mama’s kregen rugpijn van voorovergebogen te staan om hun baby een schone luier of schone kleertjes aan te trekken. Met een aankleedkussen dat je makkelijk op een commode of een tafel kan leggen, zijn deze ongemakkelijke situaties gelukkig volledig van de baan.

Beschrijving van het Steff aankleedkussen

Het Steff aankleedkussen heeft een lengte van 70 cm en een breedte van 50 cm, net zoals de meeste aankleedkussens dus. Het grote verschil met andere aankleedkussens is echter de dikte. Dit moderne aankleedkussen is slechts 6 cm dik, maar toch betekent dit niet dat dit kussen minder comfortabel is dan dikkere exemplaren. Het materiaal van de vulling is polyester en voelt bijzonder zacht aan. De plastic buitenkant van dit kussen zorgt ervoor dat je het makkelijk kan schoonmaken.

Alhoewel de randen niet heel hoog zijn, bieden zij toch voldoende bescherming.

Een interessante bijkomstigheid is dat je dit aankleedkussen makkelijk kan oprollen, zodat je het overal kan meenemen.

Het Steff aankleedkussen is niet alleen verkrijgbaar in taupe, maar ook in roze, blauw en ecru.

Voordelen

  • Het Steff aankleedkussen is een heel licht kussen dat je makkelijk overal kan meenemen.
  • Ondanks de geringe dikte is dit aankleedkussen dankzij de polyester vulling toch bijzonder comfortabel.
  • De plastic buitenkant zorgt ervoor dat je dit kussen makkelijk kan schoonmaken, waardoor het altijd onberispelijk netjes en hygiënisch blijft.
  • Dit aankleedkussen heeft een modern design en is in verschillende kleuren beschikbaar.
  • Voor dit aankleedkussen betaal je net geen 18 euro en hiermee is het een van de goedkoopste aankleedkussens op de markt.
  • Vrijwel alle gebruikers zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • Dit aankleedkussen heeft geen hoog opstaande randen.
  • Als je het Steff aankleedkussen intensief gebruikt en vaak oprolt komen de naden vrij snel los.

Voor wie is dit Steff aankleedkussen geschikt?

Door de comfortabele polyester vulling is dit aankleedkussen zowel voor kleine baby’s als flinke peuters uitermate geschikt. Wriemelende baby’s en weerbarstige peuters doe je op het Steff aankleedkussen in een handomdraai een schone luier en schone kleertjes aan. Ga je veel op bezoek bij familie of vrienden die zelf geen baby’s of peuters hebben, ga dan zeker voor dit aankleedkussen. Het Steff aankleedkussen is heel licht om mee te nemen en bovendien rol je het makkelijk op waardoor het niet veel plaats inneemt.

Over het merk Steff

De Steff baby-artikelen worden ontworpen door het Belgische bedrijf Stefano Fashion. Dit bedrijf werd in 1981 opgericht en richtte zich bij de opstart vooral op textielproducten. Gaandeweg ging het bedrijf zich specialiseren in baby-artikelen en ontwikkelde het een eigen baby-lijn, Steff. Bij de Steff-producten staat innovatie en originaliteit voorop. Het bedrijf streeft ernaar eigentijdse, veilige en praktische baby-artikelen aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.