Aankleedkussen.net

De nummer een website over aankleedkussens

Foto door Picsea op Unsplash

My Sweet Baby – Aankleedkussen – Roze

Door Miranda van Vleuten op 3 oktober 2017

Een aankleedkussen is speciaal ontworpen om je baby of peuter comfortabel en makkelijk op te verschonen. Baby’jes kan je er ook makkelijk op wassen of droogwrijven na hun dagelijkse badje. Toch gebruiken heel wat ouders een aankleedkussen ook om hun kleintje extra comfort te bieden als ze liggen te spelen. Een aankleedkussen ligt immers lekker zacht en de opstaande randen zorgen ervoor dat je baby niet makkelijk kan wegrollen.

Beschrijving van het My Sweet Baby aankleedkussen – Roze

Het My Sweet Baby aankleedkussen – roze heeft een bijzonder mooi design en de twee hartjes op de opstaande rand maken dit kussen extra schattig. Dit aankleedkussen is bovendien niet alleen in het roze verkrijgbaar, maar ook in nog tal van andere kleuren.

In tegenstelling tot heel wat andere aankleedkussens heeft dit aankleedkussen slechts één opstaande rand. Aan de zijkanten heeft dit aankleedkussen wel 2 hogere randen, maar deze bieden niet echt bescherming als je kleintje besluit zich eens op zijn andere zij te rollen. Toch beter goed uitkijken dus als je je handen vol hebt.

Wat dan weer wel heel interessant is aan het My Sweet Baby aankleedkussen zijn de royale afmetingen. Het kussen is 70 cm breed en 80 cm lang, waardoor je zeker voldoende plaats hebt om je baby of peuter te verschonen. Dit kussen is gemaakt van 100% katoen en heeft een ademende anti-allergische vulling.

Voordelen

  • Dit aankleedkussen ziet er bijzonder schattig uit.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Het My Sweet Baby aankleedkussen – roze is gemaakt van 100 % katoen, waardoor je baby of peuter altijd lekker zacht ligt. Bovendien is de vulling gemaakt van een anti-allergisch materiaal.
  • In vergelijking met andere aankleedkussens is dit aankleedkussen redelijk groot, dus kan je er lang plezier aan beleven.

Nadelen

  • Het kussen is helemaal uit katoen gemaakt en de buitenkant kan je dus niet zo makkelijk schoonmaken. Je legt er dan ook beter extra bescherming op wanneer je een vieze luier verschoont.
  • Het My Sweet Baby aankleedkussen heeft maar een opstaande rand, die bovendien niet zo stevig is.

Voor wie is het My Sweet Baby aankleedkussen – Roze geschikt?

Het My Sweet Baby aankleedkussen – roze is door zijn grote afmetingen net zo geschikt voor baby’s als voor peuters. Het bestaat in verschillende kleuren, dus staat het goed in een schattige meisjeskamer en in een stoere jongenskamer. Voor baby’s en peuters die moeite hebben met stilliggen is dit aankleedkussen niet zo geschikt. In tegenstelling tot vele andere aankleedkussens heeft dit kussen immers geen hoog opstaande randen, zodat je kleintje zich makkelijker vrij kan bewegen. Voorzichtigheid geboden dus!

Over het merk My Sweet Baby

My Sweet Baby is een bedrijf dat vooral producten ontwikkelt voor de aankleding van de babykamer. Hun producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige en comfortabele materialen. Je kan er werkelijk alles vinden wat met de aankleding van een kinderkamer te maken heeft, van leuke gordijntjes, over dekbedovertrekken, tot bedjes en wiegjes. Het bedrijf ontwikkelt verschillende collecties die je perfect op elkaar kan afstemmen.

Miranda van Vleuten

Haar dochter bleef niet stilliggen op de commode. Dus ging ze op zoek naar een goed aankleedkussen. Er was zoveel keuze. Ze maakte veel notities over aankleedkussens. Deze notities vormden de basis van deze blog.